Rólunk

Magyar nyelvű szövegedet átírjuk angolra, vagy az angolt magyarra, legyen az üzleti, professzionális vagy személyes témájú írás. Ugyanakkor anyanyelvi csapatunk abban is rendelkezésedre áll, hogy teljesítse videó és hangi szükségeidet.

Leah

Az Egyesült Államokban, Kaliforniában született Leah 2005 óta él Magyarországon.

Pszichológia és Oktatás diplomával rendelkezik és nemrégiben szerzett mesterit az Az angol, mint idegennyelv oktatása más nyelvek beszélőinek szakon.

Leah évek óta szerződéses munkaviszonyban áll az Oktatási hivatallal, nyelvvizsgák osztályozásával foglalkozik. Emellett szövegek széles skálájának lektorálásában, angol nyelvtanításban és hangfelvételi szolgáltatások nyújtásában is több éves tapasztalattal rendelkezik.

Leah Pécsen él férjével és hat gyermekével.

Miklos

Miklós Angol nyelv és irodalom szakon szerzett diplomát 2010-ben.

Ekkor kezdett el angol tanárként dolgozni Baranya különböző középiskoláiban. Később, PhD-jelöltként, a Pécsi Tudományegyetemen dolgozott részmunkaidős oktatóként irodalomelméletet oktatva. Ezzel egyidőben színházi kutató tanulmányokat végzett az Institute of English Studies Intézetében, ahol doktori végzettséget szerzett.

Jelenleg szabadúszó fordító és részmunkaidős tanár, mellette pedig a családi gazdaságot vezeti feleségével és két gyermekével Pécs közelében.

 

Hana

Hana az Egyesült Államokban élt az évek során különböző államokban, majd 2015 -ben költözött Magyarországra. Végzettsége szerint tanító, és az elmúlt 5 évben Magyarországon tanított angol nyelvet idegen nyelvként.

Tanított kétnyelvű oktatásban, volt magántanár, oktatott online, nyelvvizsgákra készített fel diákokat, és szabványosított angol vizsgákat javított. Tapasztalat oktató, diákjai különböző korosztályból származnak, az első osztálytól a felnőttekig.

Hana Magyarországon, Pécsett él férjével és kisfiával.

 

Brena

Brenna 2013 -ban érkezett amerikai főiskolai képzésre Magyarországra. A diploma megszerzése után visszatért az Egyesült Államokba, majd 2018 -ban visszatért Magyarországra, hogy más együtt dolgozzon más amerikaiakkal Pécsen.

Nagy tapasztalattal rendelkezik az angol oktatásban, hangfelvételek készítésében és a nyelvfejlesztésekre kifejlesztett és szakosított angol szerepjátékokban az idegen nyelvűek számára.

Brenna Magyarországon, Pécsett lakik.

 

Rólunk mondták

Leah és lányai (Ellie és Lizzie) az Oktatási Hivatal idegen nyelvi mérésének angolos hangfelvételeiben közreműködtek.

Szuper volt velük együtt dolgozni, mert nemcsak az angol nyelv területén profik, nagyon rugalmasan reagáltak a megrendelői igényekre, pontosak, precízek, segítőkészek és nem utolsósorban hihetetlenül kedvesek és szórakoztatók. Tényleg öröm volt a munka.

Ágnes - Oktatasi Hivatal

Egy sebészeti szakmai publikációm kapcsán kaptam segítséget az Enscribe munkatársaitól. Széleskörű akadémiai tudásuknak, precizitásuknak és gördülékeny kommunikációjuknak köszönhetően, lektori segítségükkel kimagasló színvonalú, mégis közérthető szakmai stílusú kézirat születhetett munkámból. Az általános nemzetközi publikációs követelmények naprakész ismeretén túl hasznos stilisztikai tanácsokkal, kérdésekkel is segítettek. Összességében olyan, mintha egy barátságos előbírálaton is keresztül ment volna a kéziratom mielőtt beküldtem volna a kiadóhoz. Bátran ajánlom őket bárkinek, aki angol nyelvű disszertáció, szakmai publikáció, vagy akár önéletrajz, motivációs levél lektorálása kapcsán keres professzionális segítséget.

Tóth Tamás - klinikai fizikus PTE KK, Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika

Keress minket

Visszahívást kérek

Kapcsolat