Áraink

Magyar nyelvű szövegedet átírjuk angolra, vagy az angolt magyarra, legyen az üzleti, professzionális vagy személyes témájú írás. Ugyanakkor anyanyelvi csapatunk abban is rendelkezésedre áll, hogy teljesítse videó és hangi szükségeidet.

Enscribe fordítói szolgáltatások

Fordítási árak

 

Fordítás lektorálással:  2,4 Ft + ÁFA karakterenként (ez az ár magába foglalja az anyanyelvi lektorálást is)

Egyszerű fordítás:  1,6 Ft + ÁFA karakterenként (anyanyelvi lektorálás nélkül)

Gyorsított fordítási szolgáltatások és technikai fordítások – felárral rendelkeznek – egyéni egyeztetés esetén.

Egy átlagos A4-es oldal kb. 1500 karaktert tartalmaz, melynek a fordítása körülbelül 3900 Ft + ÁFA vagy 2400 Ft + ÁFA összegbe kerül a fentiek alapján kiválasztott szolgáltatástól függően.

Lektorálás

 

Egyszerű korrektúra:  0,8 Ft + ÁFA karakterenként.

Lektorálás a hibák átbeszélésével:  A lektorálási szolgáltatásnál ügyfeleink számára felárért lehetőséget adunk arra is, hogy a nehézkes, hibás területeket átbeszéljük, ilyen módon is segítve nekik a jövőbeni íráskészségük fejlesztésében. – 1,2 Ft + ÁFA karakterenként

Egy átlagos A4-es oldal körülbelül 1500 karaktert tartalmaz, melynek a korrektúrája/lektorálása körülbelül 1200 Ft + ÁFA vagy 1800 Ft + ÁFA összegbe kerül a fentiek alapján kiválasztott szolgáltatástól függően.

Enscribe fordítói szolgáltatások
Enscribe hang és szinkron felvételek

Hang és szinkron

szolgáltatások

 

5000 Ft/óra – az ár magába foglalja azt az időt is, amit a megadott szöveg lektorálásával töltünk a felvétel elkészítése előtt.

Angol tanítás – beszédfejlesztés

 

4000 Ft/45 perc

Minden 10-ik óra ingyenes.

Enscribe fordítói szolgáltatások

Visszatérő klienseink akciósan veszik igénybe szolgáltatásainkat.

Egyéni árajánlat kérés

Az Enscribe csapata számára nyilvánvaló, hogy minden egyes személy, cég vagy üzlet egyedi szükségekkel rendelkezik és különleges módon értékeljük az egyéni munkádat. Készek vagyunk egyedi árakat alkotni a számodra. Keress bennünket bátran egyedi árajánlat érdekében.

Keress minket

Visszahívást kérek